fbpx

Kids details with a thought

Little Cirkus är ett svenskt barnmärke, lanserat i Sverige av Anna Aro Ring. Filosofin är att genom produkterna skapa det bästa för våra barn som presenteras i ett stilrent och personligt koncept med visionen att passa både stora som små.

Tänk dig en hudvårdserie anpassat för barn och som bara innehåller naturliga ingredienser, de bästa av oljor och fetter, precis vad våra barns hud behöver. Inga konstigheter, inga tillsatser, och framförallt helt unikt! Med Little Cirkus kan du som förälder vara 100 % säker att du endast ger det bästa till ditt barn – vårdande, mjukgörande och snällt mot miljön.

Låt dig ta del av Little Cirkus värld där produkterna är utvecklande för att skapa både en bättre och vackrare värld. Matcha våra barnprodukter efter stil och smak och låt badritualerna bli en helig stund där du med Little Cirkus produkter alltid kan vara säker på att ge ditt barns hud det bästa av det bästa.

Bakgrund

Anna insåg efter att blivit mamma att flertalet av produkterna ute på marknaden som marknadsför sig mot just barn innehöll en mängd kemikalier och syntetiska tillsatser. Ämnen som ingen vill att sitt barn skall komma i kontakt med. Där föddes idén om att faktiskt kunna erbjuda en hud – och hårvårdsserie helt fri från gifter och som är helt baserad på ekologiska och veganska ingredienser producerad och handgjord i Sverige. 

  • Att kunna adaptera detta tänk med ett uttänkt formperspektiv var för mig av stor vikt. Jag har själv aldrig hittat en helt vegansk och ekologisk hudvårdserie, och än mer sällan, en serie för barn som faktiskt kan stå framme på badrumskanten utan att den känns malplacerad. Våra barn är ju i allra högsta grad en del av vår vardag, så varför inte måla den vacker och skapa föremål som faktiskt passar både barnen och de vuxnas stil, tycke och smak! 

När funktion och design går hand i hand uppstår magi. Att skapa produkter som har relevans, men som samtidigt blir en add-on i vardagen har varit min stora utmaning och vision. Snygga siluetter med edge, eller barnsligt snygga detaljer har fått stå i fokus för att skapa Little Cirkus universum.